منتدي خلاصة تجاربي
منتدي الغلابة يرحب بك
وندعوك للتسجيل معنا
منتدي خلاصة تجاربي
منتدي الغلابة يرحب بك
وندعوك للتسجيل معنا
منتدي خلاصة تجاربي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي خلاصة تجاربي
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل فتة اللحم اللذيذه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سنيورا




عدد المساهمات : 116
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 10/11/2012

طريقة عمل فتة اللحم اللذيذه Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل فتة اللحم اللذيذه   طريقة عمل فتة اللحم اللذيذه I_icon_minitimeالإثنين فبراير 18, 2013 3:49 pm

زبادي _خل_ارز مصري كوب _مرقه لحم _نص ك لحم مسلوق _حبهان _ورقه غار_فصين مستكه _ثوم_صلصه_عيش مقلي
[IMG][/IMG]
استخدمت النوع ده من الزبادي
[IMG][/IMG]
خل

الطريقة
****

نحمر العيش بعد تكسيره لغايه مايبقي لونه بني فاتح ويوضع في طبق التقديم
نفرم فصين ثوم ونحمره لغايه مايبقي لونه كدا
[IMG][/IMG]
ونضع عليه ربع كوب خل ونسيبه شويه لغايه ميغلي ونصب نصه ع العيش ونقلبهم والنص التاني نحط عليه معلقتين صلصه كبيره وشويه ملح
[IMG][/IMG]
ونسيبه علي جنب لان ده للتزيين
نسوي الرز وبعدين نسلق اللحم ونطلعه من الشوربه ونحمره في شويه زبده
[
اولا خدو بالكم في صينيه التقديم بعد ماحطينا ع العيش الثوم والخل نحط كوبايه من الشوربه ولازم تكون سخنه(حارة) ونضع فوقيها شويه من الارز وبعدين الزبادي وبعدين الارزكما في الصورة
[I
استنوووو ليسه ما خلصنا بعدين نسقيها بالشوربه ونزين وجه الطبق باللحم والصلصه

وده من جنبها شوفوا الطبقات ؛))
[IMG][/IMG]
وده عن قريييييييييب شوفو الطعامه ؛)))))
[I
وبالهنا والشفا
لا تحرمونا من الدعاء والردود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل فتة اللحم اللذيذه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل ارز بشرائح اللحم
» طريقة عمل شرائح اللحم بالسبانخ
» حميس اللحم
» راندنغ اللحم
» طاجن اللحم الضان بالبطاطس

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي خلاصة تجاربي :: الفئة الأولى :: المنتدى الأول :: منتدي المراة والجمال :: الطبخ والوجبات-
انتقل الى: